De beste manier om de slimme Sonos ONE op te hangen?

Sonos One de slimme speaker

Nog even wachten en dan kun je je favoriete muziek starten en bedienen met je stem. Door de komst van de nieuwe Sonos ONE speaker is deze stap weer iets dichterbij. Waar momenteel al volop wordt gesproken tegen deze slimme speaker, is voor ons nog het wachten op de stembediening-ondersteuning voor Nederland en België. De Sonos ONE is voorbereid op deze functionaliteit en loopt daarmee voor op zijn concurrenten. De slimme Sonos speaker is de vernieuwde versie van de krachtige Sonos PLAY:1 speaker

Haal echt alles uit de Sonos ONE

Het plaatsen van de Sonos ONE speaker vraagt wel om praktische overwegingen. Zeker als je straks tegen je slimme Sonos speaker wilt praten. De beste beleving creëer je wanneer je de Sonos ONE speaker ophangt. Als je de slimme Sonos speaker wilt ophangen, let dan wel op of de muurbeugel geschikt is om de Sonos ONE ondersteboven te monteren.

Een slimme Sonos ONE verdient een slimme muurbeugel

Cavus heeft met deze nieuwe muurbeugel een slimme manier bedacht om je Sonos ONE ondersteboven te monteren. Tijdens het ontwerpproces van deze nieuwe Full motion muurbeugel hebben we ons verdiept in de eindgebruiker. Op welke manier zal deze speaker in de praktijk gebruikt worden? Al snel kwamen we erachter dat het ondersteboven monteren van een Sonos One veel extra voordelen oplevert.

Functioneel design

Heb je weleens de onderkant van een Sonos One bekeken? Aan de onderzijde van deze speaker vind je naast een streepjescode ook het netsnoer. Stel je voor dat je de speaker wat hoger aan de muur hangt, dan kijk je eigenlijk naar de minst mooie kant. Wil je een mooier uitzicht hebben, draai je Sonos One dan ondersteboven. Maar niet alleen omdat dit esthetisch veel mooier is. Door de Sonos One ondersteboven te monteren houd je een betere toegang tot de bedieningsknoppen van je speaker. Maar belangrijker is de toegang tot de microfoon. Je wilt natuurlijk wel dat je slimme speaker je goed en duidelijk verstaat. De microfoon en privacy led zitten ook aan de bovenzijde van de Sonos One speaker. Door de speaker ondersteboven te monteren zie je de privacy led branden en weet je dat de microfoon optimaal je opdrachten kan ontvangen.

Voorbeeld 1 : Rechtop


Bij het rechtop ophangen van de Sonos ONE is de onderkant zichtbaar (stekker en streepjescode). De microfoon, privacy led en bediening zijn in deze opstelling niet zichtbaar en slechter toegankelijk.

Voorbeeld 2: Ondersteboven


Door de Sonos One ondersteboven op te hangen blijf je toegang houden tot de bediening. De led brandt wit en zo weet je dat de microfoon actief is. De microfoon heeft nu een optimale stand om gesproken opdrachten te ontvangen.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

We praten graag met je over de mogelijkheden van onze producten. Is er iets niet helemaal duidelijk of kunnen we je ergens mee helpen, laat het ons dan weten. Stel je vraag hieronder, via ons contactformulier of bel ons via +31 (0) 252 345 480. Of ga naar www.cavus.shop voor meer informatie over onze producten.

Reacties